• kérdés és kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A heréimben, furcsa nyomó, égető érzést érzek, hetente egy hajnali merevedésem kb! Amikor elkezdődött, olyan helyen dolgoztam ahol szinte nem volt fűtés télen, és az ágyékomhoz közel volt egy nagy hideg vas tömb! A saját fantáziámban jól működöm, de partnerrel már volt kínos helyzet! Nem tudok semmilyen betegségemről, a vérnyomásom is jó, és miden másnap csinálok 150 fekvőtámaszt, nyáron pedig sokat biciklizem! Nem tudom, hogy a fizikai, vagy a pszichés rész okozza? Várom válaszát! Üdv Lajos

        Dr. Merth Gábor válasza a herefájdalom témában

        Kedves Lajos! Felfázás esetén hasonló panaszokkal szoktak élni az érintettek (herébe nyilalló fájdalom, merevedési panaszok, pár egyéb tünet mellett). Sajnos azt is mondhatom, amennyiben "olyanok" a feltételek, ezen panaszokon a kerékpározás "nem segít". Amennyiben ezen panaszok nem 10-20 éve vannak meg, nem hiszem, hogy pszichés alapon lennének, bár igaz, egy-egy nehezebb életkörülmény szintén okozhat hasonló tüneteket. De inkább szervi megbetegedésre tippelnék első körben, amit meg kell vizsgálni, esetenként ki kell zárni. Javaslom, keressen fel egy urológus szakorvost, aki nagy valószínűséggel tud segíteni panaszain! Tisztelettel, Dr. Merth


        Kérdés: 2012. március 09., 11:27; Megválaszolva: 2012. március 14., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: