• Daganatos megbetegedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Van egy 14 éves kisfiam, akinek 4 hónaposan eltávolították a jobb heréjét Leydig-sejtes tumor miatt.Most az MR talált a jobb combizmában egy csomót és a bal combcsontjában egy elváltozást.Az a kérdésem, hogy ezek áttétek-e,illetve a megfelelő kezelés után teljes gyógyulásra számíthatunk-e, van-e esély erre.Érdekelne mi a véleménye az intravénás c-vitamin hatékonyságáról? Köszönettel: Szarka Ildikó

        Dr. Boros Miklós válasza a hererák témában

        Tisztelt Kérdező! A részletes szövettani lelet módosítja a választ. Általánosságban elmondható, hogy a két leírt eltérés eredetét tisztázni kell. Az áttét lehetőségét ki kell zárni szövettani vizsgálat vagy további képalkotó segítségével. A teljes gyógyulás esélyét ez után lehet megmondani. Ezen információk nélkül nem lehet közelebbi véleményt mondani. A nagydózisú C vitamin hatásosságát orvosilag ellenőrzött vizsgálat nem igazolta.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 12., 11:27; Megválaszolva: 2011. november 15., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés