Here fájdalom

Tisztelt dokor úr! Gál János vagyok Ceglédről, 31 éves. Tavaly júniusban műtöttek jobb oldali heretumor miatt. Majd ezt követően kaptam alhasi áttétek miatt kemoterápia BEP kezelést 3szor. Ezt követő CT vizsgálat megnagyobbodott nyírokcsomókat talált 4 helyen, amit decemberben sikeresen eltávolítottak a Péterffy utcai kórházban. Ennek a szövettani eredménye alapján nem volt szükség további kezelésre, mivel csak teratomák voltak a nyírókcsomókban. Viszont a kemoterápia alatt elkezdett fájni a baloldali herém, de nem folyamatosan, hanem össze-vissza(1-2 napig fáj, után semmi akár 1 hétig). Folyamatos ellenőrzések mellett nem találtak semmit(sem az UH, sem pedig a kontroll vizsgálatok nem mutatnak elváltozást), de a fájdalom még most is néha elő jön. Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a probléma, illetve milyen eredetű gondok lehetnek a háttérben (ideg becsípődés, aranyér porbléma stb, stb)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza a hererák témában

Bal oldlai here fájdalmak hátterében én inkább érzőideg kompressziót sejtek. A retroperitonealis lymphadenectomia után időnként lehetnek hasi illetve hashártya mögötti összenövések-hegesedések. Ezek okozhatnak ilyen jellegű tünetet.

Kérdés: 2011. február 07., 21:37; Megválaszolva: 2011. február 11., 17:15
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Laboreredmény
Laborleletemben ezek az eredmények magasabbak. (Melldaganat +májáttét) ami már 3 éve stagnált nem kimutatható) L-T-glutamil transzferáz 181 nekem-32...
arilla daganatellenes gyógyszer? a...
Tisztelt Doktornő 2018ban operáltak kódom c5090. jelenleg is azóta ARILLA tbl-t kell szednem. Kaphatom e emellett a covidos oltást mert a kérdőlap az...
Érdeklődnék
Érdeklődnék
Tanácsadás 2