Lehet e daganat? Tüdő rák?

Igen édesanyámról volt szó dohányos kb 40 éve, allergiás parlagfűre 1996-ota,, igen az ő leletében voltak ezek a dolgok egyepkent el. Küldtél CT re fizikai állapotában nincs változás nem fogyott sőt hízott rendszeresen jár tüdő szűrés re tavaly ilyenkor is volt akkor még semmi. Nem látszott neki rajta viszont tavaly januárban nagyon beteg volt... És sokszor félre nyél sokszor sipol a tüdő levegő vételné és kb 1eve köhécsel nagyon meg vagyok rémülve! (lánya)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Baki Márta válasza tüdődaganat, kivizsgálás, CT vizsgálat témában

Tisztelt Levélíró!

Ezen levele alapján feltételezem, hogy az előző kérdése nyilvántartásunkban 165617 számú volt. Ezen beszámolója alapján (kérdés sorszáma: 165644) újabb kérdést nem tett fel, így érdemben nem kell választ adnom. Mindenképpen indokolt a további kivizsgálás, szükség esetén hörgő tükrözés, a kimutatott elváltozásból szövettani vizsgálatra mintavétel.

Tisztelettel: dr.Baki Márta

Kérdés: 2021. február 25., 09:41; Megválaszolva: 2021. február 26., 19:19
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Tüdőrákom van?Van-e lehetőségem...
T.Doktornő! CT vizsg. eredménye: JOBB O-ON S4-5 HATÁRÁN 6MM-ES SZABÁLYTALAN ALAKÚ NODULÁRIS KÉPLET LÁTHATÓ.JOBB O-ON S5-BEN A PERICARDIUM MELLETT...
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Gyógyulási esélyek
Tüdőn áttét