Tüdővel kapcsolatos

Tisztelt Doktornő! Férjemnél tüdőrákot diagnosztizáltak. De minden vizsgálata negatív. Vizsgálatok: tükrözés, beszúrás, röntgen, ultrahang. A vizsgálati eredmények/ vér, vizelet, széklet, ultrahang, stb, minden negatív. Most az utolsó biopszia után a tüdőn víz gyülemlett fel, és légmell melyet leszívattak. Az előtt ez nem volt. A tegnapi véreredmény negatív. csak kettő eredmény lett pozitív. Chlamydia pneumonia, és Mycoplazma pneumoniae. A doktorúr szerint ez is okoz vizet a tüdőn, melyre gyógyszert kapott. /doxicillin/ Ezeket az eredményeket az Országos Epidmiologoai Központ Bakteriologoai osztályán diagnosztizálták. Szeretném kérdezni, mi tévők legyünk, vagy merre forduljunk segítségért. Nagyon várom segítő válaszát. Ha kell a zárójelentéseket el tudom küldeni és akkor bővebben az ott leírtak alapján talán segítséget tudok kapni

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza Tüdő témában

Kedves Kérdező!

Ha jól értem, a tüdőrákot egyértelműen nem sikerült igazolni. Sajnos előfordul, hogy a diagnózis pontos felállítása nehéz, időigényes, vagy egyszerre több betegséggel állunk szemben. Azt javaslom, várják ki türelmesen a kivizsgálás végét, kérdéseiket beszéljék meg tüdőgyógyászukkal.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. január 13., 14:33; Megválaszolva: 2015. január 13., 21:35
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Tüdőrákom van?Van-e lehetőségem...
T.Doktornő! CT vizsg. eredménye: JOBB O-ON S4-5 HATÁRÁN 6MM-ES SZABÁLYTALAN ALAKÚ NODULÁRIS KÉPLET LÁTHATÓ.JOBB O-ON S5-BEN A PERICARDIUM MELLETT...
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Lehet e daganat? Tüdő rák?
Gyógyulási esélyek