Édesanyám tüdőrákos

Sajnos Édesanyám tüdőrákos! Az orvosok lemondtak róla! Alternatív módszert kerestem! Kékném segítsen a döntésben, h ezekkel a készítményekkel ártok e Anyukámnak? -Amigdalina MSM krém, -Cvitamin és DMSO intravénásan, -Zyflamend easycaps, -Tüdőtea, -Essiactea, -Napon szárított bio Goji berry, -PhytoC, -Breathe, -Chaga, -Celladam inj. vagy csepp, -21 C Immunity, -Iscucin Quercus F, -Hermes (lúgos hatású alacsony deutérium tartalmú stabilizált oxigénnel dúsított mágnesesen strukturált) víz? Azt szeretném tudni, h ha ezeket a szereket Anyukám beszedi, beszúrja, megeszi, megissza bekeni, várható-e javulás vagy csak ártok vele neki? nagyon fontos lenne tudnom mielőtt elkezdjük!

Dr. Nagykálnai Tamás válasza alternatív terápia témában

A Tisztelt kérdezők szokása szerint a betegség részleteit nem írja le, tehát erről nem tudok nyilatkozni.

A közbeszédben az terjedt el, hogy az orvosok "lemondtak róla". Nem szoktunk.

Inkább úgy lehetne fogalmazni, hogy "gyógyíthatatlannak tartják" - bár ismétlem, hogy részletek hiányában ezt nem tudom megítélni.

És ami gyógyíthatatlan, az gyógyíthatatlan, azaz ismereteink szerint sajnos nincs olyan gyógymód, mely meggyógyítaná.

Ha volna ilyen, azt használnák legelőször az orvosok.

A felsorolt csaknem összes hazánkban kapható "gyógyhatású készítményt" lehet a betegnek adagolni, sem mérhető hatásuk, sem jelentős mellékhatásuk nincs. Kombinált (több szer egyszerre) , egyidejű adagolásuk mellékhatásai viszont nem ismertek: lehet, hogy segítik egymást (additívek) , lehet, hogy kioltják egymást (antagonisták) . De biztosan nem ártanak.

Esetleg meghosszabbítják a beteg életét - és szenvedéseit.

De az is lehet, hogy lerövidítik.

dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2012. november 24., 00:13; Megválaszolva: 2012. november 26., 15:19
Kérdések és válaszok: Tüdőrák
Vena superior sindroma
Kissejtes tüdőrák.
Medrol2......
Biopszia eredmény
Medrol......
Kedves Doktornő! Anyukámnak tüdődaganata van,amely 2019 januártól (akkor 2- -1,8 mm) mostanra kb. a háromszorosára növekedett,mivel nem kapott a 10...