Érgörcs mellben szoptatáskor

Kedves Doktornő! 3 hónapos kisbabám szoptatom, ami végre jól is megy. Csak egy baj van: kb. 3-4 hete, 2-3 naponként, ált. hajnalban, a bal mellem nagyon elkezd hasogatni szopi alatt-után. Utána egyre erősödik, pár óra múlva múlik csak el. A mellbimbó egy pici területen kifehéredik ilyenkor, ebből gondolom, h talán érgörcs lehet. Hogyan lehetne megszüntetni? Pár napja elkezdtem nagyobb adag magnéziumot szedni, de egyelőre nem segített. Válaszát köszönöm, nagyon várom! Üdvözlettel, Rita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a szoptatás témában

Tisztelt Kérdező! A szoptatáskor zajló változások tudnak hasonló tüneteket okozni. Végezzen önvizsgálatot, hogy van-e tapintható elváltozás. A magnézium mellett az érintett területet borogassa. Amennyiben a fájdalom nem javul, vagy tapint is valami elváltozást történjen emlő ultrahang.

Kérdés: 2010. november 29., 15:09; Megválaszolva: 2010. december 03., 16:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?