• Frontin kiürülése,szoptatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Szoptató anyuka vagyok. Van egy fél éves fiam aki 70cm és 9kg. Néha tényleg csak néha,bekapok egy 0.25mg Frontint. Milyen hatással van a kicsire? Vagy van valami módszer h.a kicsinek ne ártson? Köszönöm szépen válaszát.

        Dr. Vas Felícia Emese válasza a szoptatás témában

        Kedves Édesanya! Szoptatás alatt biztonsággal szedhető gyógyszerek hatóanyagának ellenőrzésére ajánlom a következő oldalt: http://www.e-lactancia.org/breastfeeding/alprazolam/product/. Ezen a honlapon a Frontin hatóanyagát, az alprazolamot beírva látható, hogy a szoptatás alatt alacsony kockázatúnak minősítik az anyatejbe történő "átjutást". Mindenképpen említse meg házi gyermekorvosuknak is, különösképpen ha gyakrabban vagy nagyobb dózisban szedné az említett gyógyszert, valamint figyelje gyermeke reakcióját a bevételt követően! Tisztelettel,


        Kérdés: 2020. október 06., 14:18; Megválaszolva: 2020. október 18., 20:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor! Férjem Svájcból hozott a 7 éves gyermekünknek vitamint, viszont a tájéjoztató idegen nyelven van, nem értjük, hogy meddig szabad adagolni? Két dobozzal van, az elsőt most szedte el, 30 gumivitamin volt benne. Összetétele...