• Nyákdugó távozott?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Az lenne a kérdésem,hogy a nyákdugó minden esetben rózsaszínes,vagy barnás szinű?2-3 napig távozott belőlem ilyen nyúlós valami,de az átlátszó volt,meg egy kicsit sárgás színű.Aztán elmúlt.Ez lehetett a nyákdugó?Vagy inkább folyás volt.Kedden megyek az orvosomhoz,megkérdezem majd,de gondoltam addig megkérdezem itt is,mert érdekelne,hogy az volt e?!Válaszát előre is köszönöm.

        Egy 37 hetes kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, szülés témában

        Kedves Kismama!

        Nem tudom én sem így látatlanul, hogy pontosan mi távozott, de a nyákdugó miatt nem szükséges orvoshoz mennie. Ha víztiszta folyadék csöpög, vagy folyik, akkor az magzatvíz, és amiatt mindig el kell menni vizsgálatra.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-08 13:48:48; Megválaszolva: 2010. május 08., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés