• Mi ennek az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Van egy kérdésem amit egyáltalán nem értek pedig a saját szervezetetemmel történik.lassan 5 hónapja szültem, nem volt tejem igy kezdetektől fogva tápszer van. fogamzásgátlót szedek, 4.hónapja, a második adagnál voltak bajok, pecsételő vérzés hó közbe, majd nem jött meg, de a doki nem látott terhességet, aztmondta szedjem tovább, a következő adagnál az utolsó napon a megvonásos időszakban pecsételés szerűen " megjött" de egy mini tampon is " sok" volt, most szedem továdd a 4.havi adagot, és eszméletlen módon kívánós vagyok, kb 50x megyek wcre pedig alig iszok folyadékot, és most ahogy meg nyomtam a mellem pár csepp " tej" jött ki belőlle, ami eddig eggyátalán nem jött. nem émelygek és rosszul sem vagyok pedig a terhességem alatt a 16.hátig naponta 5x hánytam, bízom benne hogy nem terhesség van a dologban, vagy lehet? eggyátalán ezt a pár csep tejet mivel lehet magyarázni hamár 5 hónapja szültem és eddig egy csepp sem volt. kérlek ha valaki tud nekem tanácsot adni irjon. Előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a szülés témában

        Kedves Kérdező! Elsősorban szertetnék gratulálni, hogy fiatalon véllalta anyaságát, mert ritka dolog ez manapság. Vélem, hogy nem terhes, de erről egy reggeli terhes teszt vagy egy nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal azonnal választ ad. Valószínűleg nem terhes, és valamilyen tisztázható hormonális háttér maradváény probléma felelős a tejsavó elválasztásért is. A gyakori vizelet mindentől függetlenül ártatlan hólyaghurut is lehet. Mindenképpen mutassa meg orvosának magát.


        Kérdés: 2014. január 20., 19:27; Megválaszolva: 2014. január 22., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: