• 21 hetesen Semicillin 500 mg bakteriális húgyúti fertőzésre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! Pár napja csípett reggelente az első vizeletem, így elmentem a háziorvosomhoz (nőgyógyász is egyben), elküldött vizeletvizsgálatra ahol 4 kereszt jött ki a baktériumra. Erre írt Semicillin 500 mg-ot, 10 napig kell szednek 4*1 -esével. Tudom, hogy orvos írta meg minden, de szeretnék egy megerősítést, hogy ettől nem lehet baja a babáknak és, hogy ettől meg fogok gyógyulni. Nem lesz ettől bajuk? Nem nagy ez az adag? Köszönöm előre mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nemhogy nem lesz baj a terhességgel, de éppen hogy nagyon fontos, hogy megfelelően kezeljenek egy húgyúti fertőzést, persze antibiotikummal, mert könynen kialakuhat felszálló fertőzés is. Jó gyógyszert kapott a fertőzésre, nyugodtan használja.

         


        Kérdés: 2010-01-31 19:45:52; Megválaszolva: 2010. január 31., 19:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: