Lehetek-e terhes, ha most kezdtem szedni a fogamzásgátlót?

Most kezdtem fogamzásgátló tablettát szedni. Még nem vagyok védett. Viszont az együttlét alatt elszakadt az óvszer. Tehetek-e valamit az ügy érdekében, hogy ne legyek terhes? Esetleg lehet rá esély, hogy a tabletta már véd? (a menstruáció elmúlása utáni napon kezdtem szedni 5 napja)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség gyanú témában

Ha nem a menstruáció első napján kezdte alkalmazni a fogamzásgátlót akkor ebben a ciklusban a védettség nem adott.Kérdés, hogy az együttlét a ciklus hányadik napján történt, attól függően szükséges lehet esemény utáni készítmény.

Kérdés: 2015. március 13., 17:16; Megválaszolva: 2015. március 14., 19:24
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség
Üdv! Barátnőmmel 12.én este szeretkeztünk óvszerrel, ezen a napon kellett volna megjönnie neki, MAjd Vasárnap hajnalban is óvszerrel, és Vasárnap...
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e