Terhesség

Üdv! Barátnőmmel 12.én este szeretkeztünk óvszerrel, ezen a napon kellett volna megjönnie neki, MAjd Vasárnap hajnalban is óvszerrel, és Vasárnap reggel, majd Délután 2x. De ezt már óvszer nélkül Nem belé sikerült (legalábbis szerintem) De már ekkor is késett neki. Mai napig nem jött meg neki, mekkora a valószínűsége h teherbe esett? ő 18éves lány, és nem szed fogamzás gátlót, Valamit ha veszünk egy esemény utáni tablettát akkor ez meghozza neki 5napra rá?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség gyanú témában

Az utolsó együttlétek a jelenlegi menstruáció késését nem befolyásolja.

Terhességi teszt végzése javasolt.Ennek eredménye birtokában szakorvosi vizsgálat célszerű.

Az esemény utáni tabletta a terhesség megelőzését szolgálja.Vérzés kimaradása és a terhesség kizárása után gyógyszeres kezeléssel rendezhető a menstruáció.

Kérdés: 2014. december 22., 08:32; Megválaszolva: 2014. december 22., 18:53
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom