4D ultrahang

Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy a feleségemmel 20 hetesen voltunk egy 4D babamozin, ami 45 perces volt. Utólag olvasva ez elég hosszú idő, illetve mindenféle negatív dolgokat lehet olvasni erről a témáról az interneten. A feleségem említette, hogy a vége felé már melegedett a hasa. Ő is elkezdett a témában olvasni és teljesen ki van borulva, hogy ártottunk a babának ezzel a vizsgálattal. Kérném a véleményét a 4D ultrahang ilyen hosszú használatáról. Köszönöm a segítséget. Üdvözlettel: János

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a magzati ultrahang témában

Többszőrösen bizonyított tény, az ultrahang vizsgálatnak nincs magzat károsító hatása. A 4D csak a képalkotást jelenti, mindegy a vizsgálat szempontjából más ultrahanghoz viszonyítva.

Kérdés: 2014. május 14., 07:55; Megválaszolva: 2014. május 16., 20:50
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes