Terhesség

Jó napot! Olyan kérdéssel fordulok Önökhöz, 14 hetes terhes vagyok. Kb másfél hete írtak fel nekem Pimafucin hüvelykúpot, és azt mondta az orvos, hogy csak egyet használjak csak el. Másfél hétig nem is volt olyan mértékű folyásom mint előtte. Most viszont nem a hüvelyem viszket, hanem kívül a nagyajkak, és megínt kezd folyásom lenni, kicsit sárgás színű. Meg is vannak duzzadva. Mit használhatok rá, mert majd csak május 6.-án kell mennem az orvoshoz. Előre is nagyon köszönöm! Csilla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a folyás témában

Kedves Csilla! Egy kúppal igazi gombás fetőzés esetén legfeljebb javulást lehet elérni visszaeséssel.Vegyen Canesten Combi recept nélkül kapható szert, a három kúpot használja el egymást követő 3 este magasra helyezve, a krémmel kenje be magát kívülről és a partner is. ha van kíméletes házasélet, elötte mogyorónyi krémet nyomjon fel hüvelyébe néhány alkalommal.

Kérdés: 2014. április 26., 17:09; Megválaszolva: 2014. április 28., 07:08
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés
Lehetséges-e a terhessè?
CT után kiderült terhesség