• azália abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő. Egy éves a kislányom és még mindig szopikázik.tej szerintem nem sok van már, de ő csak azzal tud elaludni.Ezzel nem is lenne gond, hanem reggelre iszonyatosan fáj a derekam, vagy inkább a medencém. Aztán ahogy felkelek lassan elmúlik.Szülés után az Azáliát kaptam mint fogamzásgátló. Most voltam orvosnál és azt mondta hagyjam abba a szoptatást azonnal, de szedjem továbbra is az Azáliát.valószínű hogy meg akar jönni, de a szoptatás miatt nem tud, és ezért fáj a derekam. Azt mondta hagyjam abba a szoptatást, és utána meg fog jönni 5-6hét múlva, és aztán menjek vissza hozzá.De ha abbahagynám az Azáliát akkor nem jönne meg hamarabb? És talán a kicsinek se ízlene a tej:( Tanácstalan vagyok.Igazából ha nem éreznék fájdalmat, akkor engem nem zavarna hogy még mindig szopik.

        Dr. Pétervári László válasza a szoptatás témában

        A tej izét az Azalia nem befolyásolja. Egy éves kor után a tej tápértéke biztosan kevés a babának ezért javasolják az idejét eddig. Azonban a pszihésen mélyiti az anya-gyermek kapcsolatot az is tény. A gyógyszer elhagyása a teherbe esés lehetőségét veti fel, a vérzés is feltehetőleg jelentkezne.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 25., 11:09; Megválaszolva: 2012. január 26., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: