Kell aggodnom?

Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni Öntől, hogy a csatolt lelet alapján kell-e aggódnom? Anyajegyet távolítottak el a jobb térdemnél amire egész eddig azt mondták semmi baja, pedig már kertem a bőrgyógyászt távolítsa el de azt mondta nincs rá szükség. Viszont már több mint egy éve dializálásra járok mivel krónikus veseelégtelenséget állapítottak meg nálam. Úgy nézett ki egészen eddig, hogy szeptemberben lesz a transzplantáció és megkapom Apukám veséjét. De a Doktor Úr azt mondta teljességgel kizárt, hogy lesz műtét. Tudna nekem mondani valamit, mert nagyon félek. Köszönettel: Petra

Dr. Bodnár Edina válasza melanoma témában

Kedves Petra!

A szövettani anyagot melanoma gyanú miatt a Budapesti Bőrklinika szövettanjára küldték a pontos diagnózis felállítása céljából. Sajnos ha igazolódik a melanoma, akkor a transzplantációt nem végzik el, mert az immunszuppresszív terápia mellett a daganat szóródása könnyebb.

Kérdés: 2018. július 16., 19:40; Megválaszolva: 2018. július 22., 15:54
Kérdések és válaszok: Szövettan
Anyajegyeltávolítás szövettan
Tisztelt Doktornő! Eltávolítottak két anyajegyet a hasamról. Megjött a szövettani eredmény, Szeretném ha kiértékelné. Makroszkópos...
Vakbél szövettan
Tisztelt Doktornő! A vakbél műtét szövettani eredményemet szeretném ha kiértékelné. Mikroszkópos leírás: Mikroszkóp alatt appendix...
Mit takar ez a diagnózis?
Kedves Dr. Nő/ Dr.Úr! A következő szövettani eredményt kaptam, viszont az orvosomhoz csak 2 hét múlva kaptam időpontot. Kérem egy kis útba...
combizom mr
Tisztelt Doktor Úr, kb. 3 éve vannak izomfájdalmaim és merevség, melyek főleg a combok és a fenék izmait, kisebb részben a felkart érintik.Minden...
Conizáció utáni szövettan leletem...
Kedves Dr.Nő! Segítséget szeretnék kérni Dr.Nőtől abban, hogy laikusként értelmezni tudjam a szövettanom eredményét.A műtétet végző orvos 6...