lehet-e stressz

Tisztelt Dogtornő ! Tavaly szeptemberben lefeküdtem aludni, és aludhattam fél órát, arra ébredtem, hogy szapora a szívverésem és zsibbad a jobb oldalam. Nagyon megijedtem irány az ügyelet. Ekg rendben , vérnyomás rendben . Általában 100/65 a vérnyomásom akkor volt 120/70/93-as. Ekkor kezdődött minden. Eztunán kezdődtek a kivizsgálások. -szív : rendben -Carotis doppler:rendben -nőgyógyászati hormonok: rendben Tesztoszeron totál magasabb 1,98 -pajzsmirigy: rendben -hasi ultrahang: rendben -gyomortükrözés: rendben A 24 órás holternék magas a pulzus átlag 82/ min erre szedem a Nebivololt. Katpam Elediumot és Ataraxot, de semmi sem változott. Továbbra is alvászavar, nehezen alszom el. Február óta pedig folyamatosan fáj a gyomorszájam. Mintha valami fognál. Semmilyen gyógyszer nem segít ( gyomorégés, gyomorgöcs elleni ) Lefekvés után izomrángás észlelése, különböző területeken. Az állandó gyomorfájdalmon kívül mást nem tapasztalok . Küzdöttem több hónapig székelési problémával is. Nem érzem magam idegesnek. Kérem segítsen, hogy tovább. Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a terápiás lehetőségek témában

Tisztelt Kérdező, a tünetek a leírás alapján lehetnek idegi eredetűek, de lehet, hogy még további vizsgálatok kellenek, amik kizárják testi betegség meglétét. Ha a nyugtatók nem segítenek, érdemes egy idő után antidepresszánssal próbálkozni, ezek kiterjedtebben, tartósabban képesek mérsékelni a szorongást. Emiatt érdemes volna felkeresni egy kollégámat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. július 16., 10:41; Megválaszolva: 2020. július 27., 08:38
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása