• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm igazából annyi problémám van hogy nem is tudom hol kezdjem 6 eve vagyok 10 éve vagyok pánikbeteg 4 éve már csak frontint szedek az előtt sertralint de borzasztó mellékhatásai voltak ami a lényeg a szorongásom meg van negatív gondolatokkal félek a betegségektől nem merek idegen gyógyszert be venni mert figyelem a teatem minden mozzanatát ilyen beszűkült tudatállapotban vagyok a fő problémám most a frontin(0,5mg) este 2 és az azutáni éhségroham nem tudok vele mit kezdeni és nem tudok fogyni és lelkileg ez engem ki készít ha sportolni megyek aszt sem szeretem mert ott is a testem mozzanatait figyelem pulzus stb ne hogy rosszúl legyen mit tegyek?? Gyógyszert nem merek és nem is akarok a munkámba menekülök csak megy az idő ès nekem az a lènyeg hogy teljen. Van egy lányom fèlek hogy hogyan hatna az érzéseimre az életemre össze vagyok zavarodva valami természetes kedèlyjavító? Válaszát előre is köszönöm!!!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Terápiás lehetőségek témában

        Tisztelt Kérdező, A Frontinnal az a gond, hogy hozzászokik az ember néhány hónap alatt, és aztán egyre nagyobb mennyiség kell. Mégis azt tanácsolnám, hogy mégis próbáljon a kezelőorvosával találni egy olyan antidepresszánst, ami tolerálható, és jól is hat. Biztosan van ilyen. Emellett pszichoterápiás lehetőségét is javaslom mérlegelni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 26., 21:40; Megválaszolva: 2019. május 06., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: