• Mit tegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Már lassan 2 éve napi szinten..hol erősebben,hol gyengébben fojtogató érzést érzek a torkomban,amivel alig bírok megküzdeni. Leblokkolok,reggelente alig bírok elkészülni,úgy érzem ha megmozdulok szédülök,ökledezek de nincs hányingerem. Folyamatosan csak erre a rosszullétre tudok gondolni..sajnos a munkahelyem is megkell küzdenem vele..sokszor úgy érzem,elmenekülnék,haza mennék...félek hogy rosszabbul leszek. Sokat vagyok egyedül..és csak ezen jár az eszem..már talán bevonzom. Voltam másfél éve orvosnál,ahol azt mondták kezdetleges pánikbeteg vagyok. Frontint írt fel..amit azóta szedek.. de már úgy érzem ha nem szedem be..rosszul leszek. Szeretném elhagyni ezt a gyógyszert..sokszor olyan,mintha nem lennék képbe tőle..ilyesztő. Próbáltam már mindenféle citromfű kapszulát..valerianát..stb de nem éreztem,hogy segítenének. Szerintem a stressz a kiváltó oka ennek...mit tegyek ? Köszönöm a válaszát. :)

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a terápiás lehetőségek témában

        Tisztelt Kérdező, Valószínű a leírás alapján, hogy pánikbetegség tüneteit tapasztalja. A Frontin hosszútávon nem jó megoldás, hozzászokik a szervezet. Talán ezért érez rosszullétet, ha nem veszi be. Érdemes lenne személyesen felkeresni egy kollégámat. Pszichoterápia, - relaxációs módszerek pl., - vagy egyéb gyógyszeres lehetőség is felmerül. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. augusztus 11., 11:12; Megválaszolva: 2019. augusztus 12., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: