neurológiai probléma?

Kedves Doktornő/ Doktorúr! Problémám kb 8 hónapja áll fenn, torokkaparással gyengeséggel kezdődött, majd későbbi tünetként kézzsibbadás (kb heti 1x) , vádli fájdalom rendszeres, rossz alvás reggelente fejfájás mely van amikor déltől megszűnt máskor egész nap tartott. A fejfájás inkább tompa enyhén fül ill. tarkóba is sugárzik, tünet még hajhullás. Az utóbbi 1-2 hónapban pedig azt figyeltem meg, hogy a járásom mintha a fejfájás miatt bizonytalanabb, de nem szédülök és szerencsére látásom, beszédemben minden normális eddigi vizsgálatok: Teljes vérkép és vizelet negatív, hasi uh is negatív, mellkas rtg negatív, voltam immunologusnál is és gyulladás ill immunologiai eltérés nincs, vese máj fukció is ok. Hormonokat is vizsgálta endokrinologus ott kortizol szint és acth volt kicsivel magasabb de a doktornő azt mondta ez szinte biztos nem cushing szindróma (később nézzük meg ujra az értékeket) mert nálam semmi testi tünet nincs(elhizás, bőrtünetek) el vagyok keseredve mert elvileg jól kéne lennem a leletek szerint de mégis rosszul vok.Saját megnyugtatásomra már lyme tesztet is csináltattam magán úton, hogy kizárjuk ezt eredmény kb 2 hét, (egyik rokonnál utolsó pillanatban vették érszre) Félek hogy vmi agyi dolog esetleg mikroadenoma mert azt nem vizsgálták. Sajnos eléggé hipochonder vagyok és sok stressz is történt okozhat-e ilyeneket stressz ill alvásproblémákat? Neurológus keressek-e fel? Ha vmi komolyabb baj lenne koponyán belül annak markánsabbak a tünetei? Köszönöm válaszukat!

Dr. Boha Katalin válasza fejfájás témában

Igen, jól látja, stressz is okozhatja mindezt, agyi eredetű betegségnél ennél markánsabb tünetek vannak, mely gyorsan és egyértelműen rosszabbodnak. A leírtak alapján ilyen nincs.

Crohn betegséghez gyakran társulnak szorongásos panaszok.Próbálja a stresszt oldani sportolásssal, életmódváltással, ha tünetei fokozódnak akkor forduljon neurologushoz.

Kérdés: 2014. augusztus 07., 18:24; Megválaszolva: 2014. augusztus 10., 10:00
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Mi lehet a betegségem?
Tisztelt Doktornő! Már 2-3 hete minden nap jelentkezik nálam fejfájás. Néha az egész fejemre kiterjed, de leggyakrabban jobb oldali, a tarkomtól...
Kóvályog a fejem és feszít, mitől...
A mai nap folyamán nagyon kóvályog a fejem, feszítő érzéssel együtt, nem kimondottan fáj, nem körkörös szédülés, nin tőle koordinációs és...
Hosszan tartó fejfájás és...
3 éve vegetáriánus vagyok. Pár hónapja vettem észre, hogy reggelente, amikor leszállok a vonatról, akkor néha kicsit szédülök. 4 hete egy...
Szorongásom van, fizikai panaszaim is...
Tisztelt Dr.Nő/Úr! Pár éve meghalt petefészekrákban édesanyám és nemrég egy közeli barátom szívelégtelenségben. Azóta túlzottan aggódni...
Hová fordulhatnék?
Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz többek között, hogy hová fordulhatnék abban az esetben, ha szeretném eloszlatni a...