• Mitől megy el az erő a lábamból

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! Nem tudok napirendre terni annyi minden uj tunet jelentkezik nalam. eloszor is cukorbeteg vagyok, vagy eve fedeztek fel. inzulin fuggo (Levemir)az eretekek jok. rendszeresen merem, dietazok, de a tavasszal kezdodott egy kemeny depreszio amibol nemtudok talpra allni, sajnos,nap mint nap jelentkezik roszullet, a nap barmelyik orajaba, szornyu kibirni,a munkaba is, es lefekves utan is, aztan ami ujdonsag meg hogy kimegy az ero albambol esterdbol rogyok ossze.ez egy szornyu dolog.ezt vajon mi okozza? rendszerese jarok kezelesre sot gyogyszert szedek aminek semmi hatasa .merre forduljak? mit tetszik javasolni? valoban Pszihiater kell kezeljen? vagy mas szakteruleten keressem a gyogyulasi laehetoseget?nem tud senki tanacsot adni itt e teren. en Erdelybol vagyok. Nagyon megkerem a Doktornot amannyibe lehetosege van tessek valaszolni.a pszihiater aki kezel mind azt mondja ez a legkonyebb betegseg, lehet elmeletbe, de valosagba mar erzem nem birom ki, amikor jon a roszulet.le is gyengultem fizikailag nagyon.kerem szepen tessek tanacsot adni! koszonom szepen tisztelettel

        Dr. Szanyi Andrea válasza a cukorbetegség, gyengeség témában

        Kedves Kérdező! Az Ön esetében a depresszió kialakulását valószínüleg elősegítette a környezetváltozás is. A depresszióból való kigyógyulás hónapokig, évekig tartó folyamat. Folyamatos gyógyszerszedés szükséges, de ha 1-2 hónap után az alkalmazott gyógyszer mellett állapotában semmi nem változik, más szer beállítása szükséges. Pszihiáter segítségére van szüksége, esetleg javasolt pszihológus felkeresése is.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 02., 20:04; Megválaszolva: 2011. október 05., 21:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés