Meddig szedjem?

Ma voltam a háziorvosnál, szívritmus zavar és stresszes állapot miatt. A következőket írta fel, de azt elfelejtette mondani hogy meddig szedjem, tudna ebben segíteni? Talliton 6.25mg-2*1 naponta Fromtin 0.25 mg-3*fél naponta Magnézium pezsgőtabletta 1 naponta. A másik kérdésem, hogy mikor hat a Talliton szívritmuszavar esetén, mikor múlnak a panaszaim? Eddig 2 db-ot vettem be, ritkult a panaszom, de még mindig érzem az extra ütéseket.Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza ritmuszavar témában

Kedves Kérdező!

ezeket folyamatosan kell szedni, a következő kontrollig mindenképp, magától ne hagyja abba egyiket sem. A ritmuszavar kialakulását számos dolog befolyásolja: stressz, étkezés, élvezeti szerek, ingervezetési zavarok, ezért azt megmondani, hogy mikor lesz az az időpont, amikor teljesen panaszmentes lesz, lehetetlen.Sokszor látjuk, hogy hosszú panaszmentes időszak után újra jelentkezik a probléma.Figyeljen oda életmódjára, szedje a gyógyszereket, rendszeresen járjon kontrollra.

Kérdés: 2011. február 04., 22:47; Megválaszolva: 2011. február 07., 10:59
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás