• Szívritmuszavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos! Örökletes betegségem az aritmia, de csak időnként, főleg este, fáradt állapotban jelentkezik. Ilyenkor pár pillanatig hirtelen összevissza ver a szívem, és nagyjából 20-30 percig teljesen erőtlen leszek és le kell feküdnöm. Utána javul a helyzet, de ez szinte minden este megismétlődik. Van, hogy napközben is, nyugalomban ülve egyszer csak ugyanez történik. Vettem az Arcocaps galagonya kapszulás készítményét szedem már kb. két hete, de nem tudom, jó választás-e. Azt írták, hogy segíti a szív normális oxigénellátását. Másik fontos kérdésem: én budapesti állandó lakos vagyok, de most huzamosabb ideig Pécsen vagyok. Ha itt elmegyek orvoshoz, ugyanúgy ellátnak, mintha Pesten mennék? Köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! Menjen el nyugodtan Pécsen orvoshoz, mondja el, hogy Pécsen ideiglenesen lakik. A panasza kivizsgálást igényel, az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a gyógyszerelést, de saját tapasztalatom nincs vele, hogy mennyire hatékony ilyen panaszokban.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 15., 11:37; Megválaszolva: 2010. november 18., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés