• Mennyi a napi normális extraszám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az előző kérdésemhez még annyi, hogy mennyi a napi normális extraszám általában, amit megérezhet az ember? Egyébként olyankor amikor extrám van, nem vagyok rosszul, nincs semmi bajom, csak megijedek ésvárom, hogy mikor lesz a következő? Ritkán van olyan, hogy csak egy van, ha van akkor 2-3 fél percen belül. Van amikor csak hetente egyszer, de van, hogy egymást követő napokon is előfordul.

        WEBBeteg szakértő válasza a ritmuszavar témában

        Kedves kérdező! Nehéz a megérezhető extraszámot definiálni : van, aki minden második-harmadik ütésnél "extrázik", mégsem érzi meg, mások a napi néhányat is kellemetlenül élik meg. Ha egy nap egyszer érez egymás után 2-3 kihagyást, az még abszolút nem sok, nem jelenti azt, hogy a pitvarfibrilláció visszatér.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 30., 08:52; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 16:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés