Fáj a szívem és a karom 17 évesen

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

17 éves vagyok és már régebb óta figyelem, hogy időnként tompán, közepesen erősen fáj baloldalt, a felső részen a mellkasam egy pontban.Ezzel egy időben elkezd fájni csak a bal karom, ami szinén tompán fáj.

Nem tudom, hogy számít-e ebben az esetben a gyakori fejfájás, mert az is van, de ez valószínüleg csak frontérzékenység miatt.

165 cm és 49 kg vagyok. Megerőltető tevékenységeknél nem fáradok el, de hamar elkezdem érezni azt, mintha egyszer-kétszer a szívem kihagyna egy dobbanást.

Előre is köszönöm a választ.

WEBBeteg szakértő válasza ritmuszavar témában

Kedves Kérdező!

Szívbetegségre -koszorúérbetegségre- nem jellemzőek a panaszai, sem a kora nem valószínűsíti, azonban az említett ritmuszavar miatt jó lenne egy kardiológiai kivizsgálás mitrális prolapsus, valamint szívritmuszavar kizárása céljából. Ha a fejfájása az általános fájdalomcsillapítók bevétele után nem oldódik, fejfájásszakrendelést kellene felkeresnie.Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 07., 23:16 ;Megválaszolva: 2009. július 07., 23:16
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Ritmuszavar, reflux
Kedves Doktornő! Több mint fél éve diagnosztizáltak ritmuszavarral, kamrai és pitvari extrákkal (24 órás holter alapján napi ütések 8%-a megy...
Ritmuszavar
Szívritmus zavar a semmiből?
Terhességi szívritmus zavar
Szokatlan EKG: aggódjak?