• Betaloc

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Mi történik ha beveszek 20db Betaloc 50mg-os tablettát egyszerre?

        WEBBeteg szakértő válasza a betaloc témában

        Kedves kérdező!

        A Betaloc napi maximális dózisa 200mg, az Ön által említett adag ennek az ötszöröse.  A gyógyszer túladagolása vérnyomásesést, a pulzusszám jelentős csökkenését, szívelégtelenséget, akár szívmegállást is okozhat, illetve tudatzavart, hörgőgörcs miatt fulladást, a vércukorszint esését okozhatja, súlyos esetben kóma, halál is bekövetkezhet (a halálos dózist nehéz definiálni, egyénenként változhat). Ekkora mennyiség bevétele egyáltalán nem ajánlott, a kezelőorvos által előírt adagot vegye csak be. Remélem, nem öngyilkossági szándékkel tette fel a kérdést, ha esetleg mégis, mielőbb kérje pszichiáter szakember segítségét, aki segíthet a problémák feldolgozásában!

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        Dr. Bene Orsolya
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-03 20:25:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.