Hirtelen szív halál vagy infarktus veszélyben vagyok!!!

Üdvözlöm Dr nő!!! Nevem Malaga Ferenc. Egy nagyon nagy kérdéssel fordulok önhöz. Ugyanis tavaly szeptemberben bekerültem kórházba szív ritmus zavar miatt helyre hoztak gyógyszerekkel trombex 75 mg, nebilet 5 mg, mercformin 500mg, coverex as kombi 5mg /1, 25 . Egészen 2020.01.03 így jól éreztem magam amikoris éjjel 3 órakor arra kelltem, hogy össze vissza vert a szívem de ez más volt ugyanis duplázott az ütès minden második ütès rossz volt. És ez tartott órákig aztán elmúlt ha sétálok vagy mozgok nincs semmi bajom, de amint lefekszem vagy megpihenek rögtön újra beindul és már a harmadik napja csinálja ezeket kétszer voltam vele kórházba de nem csináltak vele semmit ma szintén arra riadtam hogy megint félre üt de most úgy hogy minden harmadik ütès nem jó. 119 kg vagyok 188cm most kezdtem diétát mert cukros is vagyok sokszor 8-10 között van a cukrom. Voltam szívultra hangon meg terheléses EKG de minden rendben volt de azért én pánik beteg is vagyok mellette. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire kell féljek hogy esetleg infarktus vagy hirtelen szív halál lesz ebből?? És kellemes boldog új évet kívánok önnek. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a ritmuszavar témában

Kedves Kérdező! Az Ön tünetei nem a szívinfarktus előjelei a leírtak alapján. 24-72 órás EKG monitorozás (Holter) segíthetne megállapítani pontosan milyen ritmuszavar okozza a panaszokat, ennek ismeretében lehet a megfelelő kezelést beállítani. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2021. január 08., 01:25; Megválaszolva: 2021. január 10., 23:00
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasrontgen
Volt pánikos
Extra dobbanások
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés