Szívgyógyszer-potencia

Jó napot! 2008 óta szedek szívgyógyszert. Volt három szívritmus zavar miatti infarktusom. Az utóbbi 1 évben azt tapasztalom, hogy a merevedésem nagyon rövid idejű, így a szexuális életem szinte minimálisra csökkent. Érdeklődnék, hogy mely potencia növelő gyógyszert bagy tablettát szedhetem, mely nem okoz problémát a szívemnek. Krémekkel próbálkoztam, de azok nem segítettek. Olvastam különböző tablettákról, de azokat szívbetegség esetén nem szabad szedni. Kérem segítségüket. Köszönettel János

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a potencia probléma témában

Kedves Kérdező! Körültekintő urológiai és kardiológiai kivizsgálást követően nagy valószínűséggel lesz megoldás a problémájára. Recept nélkül kapható szert nem tudok ajánlani, receptköteles készítmény pedig vizsgálat nélkül (szív ultrahang, terheléses EKG + urológiai problémák kizárása) nem lehet javasolni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. október 21., 23:44; Megválaszolva: 2020. október 28., 11:59
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Terheléses ekg
Maszkban kerékpáron végzett terheléses ekg reális eredményt adhat-e.
Szívkatéterezés
SZÍVELÉGTELENSÉG
Szívdobogás
TANÁCS KÉRÉSE