• Mit jelent pontosan ez az ekg-n?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.úr/nő Van, hogy melléütéseket érzek néha és ezt most sikerült végre elfogni ekg-n , erre szeretnék egy magyarázatot kérni! Évek óta hülyének néz minden orvos már, szerintük semmi bajom! Minden létező vizsgálaton voltan már szinte, pajzsimigy rendben , uh és vérvétel szerint is (t3,t4, stb) 24 órás ekg negatív, amúgy egészséges vagyok kissé túlsúlyos 177cm 98kg. Voltam magánban cardio ct n is a semmelweis egyetem- nél , az is teljesen negatív eredmény lett, se plakk se lerakódás totálisan semmi, minden úgy működik ahogy kell, struktúrális elváltozás szintén nincs! Teljesen véletlenszerűen jönnek néha, úgy veszem észre, mintha a gyomromnak lehetne köze hozzá, olyankor sokat böfögök az esetek 90% ban. Egyszer volt hogy majdnem fél percig tartott! Most sikerült elcsípni véletlen egy óra Ekg-mérőjével! Erre szeretnék valami magyarázatot kérni! Ez az egész dolog 4 éve tart kb. 36 éves férfi vagyok Remélem látható a lényeg, sajnos nem enged csatolni az oldal se képet se pdf et. Az alábbi linken a kép http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=80197BF173E_9B26_41EC_992.png

        Dr. Molnár Dóra válasza a Ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! Pontos magyarázatot adni nem tudok, de a rövid, nem veszélyes pitvari ritmuszavar tény a látott EKG-n. Elképzelhető, hogy kis adag gyógyszerrel panaszmentessé tehető. Javasolnék még TSH vizsgálatot ( vérvétel) , amivel a panasz háttérben esetleg megbújó pajzsmirigy működési zavar kizárható. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. augusztus 28., 10:54; Megválaszolva: 2020. szeptember 05., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom