• Normalis ekg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Udvozlom! Olyan kerdessel fordulnek onhoz, hogy van egy ekg-t keszito Withings oram, utobbi idoben surun nezem vele az ekg-m mert a melegben van hogy nem erzem magam tul jol, nem is szeretem ugy mar a meleget mint regen, utobbi par napban akad hogy legszomjam van nem egesz nap csak par orat majd mulik, most keszitettem nyugalmi allapotomban egy ekg ismet mert a mellkasom felol erzek neha kissebb felreutes jellegu erzest, errol kuldom a dokumentumot amit az ora keszitett, normalisnak mondhato ez az ekg? Engem kicsit megremiszt hogy nem egyenletesek az utesek, van egy 4eve megallapitott panikbetegsegem is, ami van hogy elojon es napokon keresztul nyom van hogy semmi tunetet nem produkal, voltam mar emiatt tobbszor kivizsgalasokon is, sehol nem talaltak rendelenesseget. Valaszat elore is koszonom. Tisztelettel: Kato J.

        Dr. Molnár Dóra válasza a EKG témában

        Kedves Kérdező! Az EKG görbéken kóros elváltozást nem látok. A vélt eltérés a technikával kapcsolatos, nem pedig baj jele. Ismétlődő panaszok esetén forduljon a háziorvoshoz részletesebb kivizsgálás megszervezése érdekében. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. július 28., 13:23; Megválaszolva: 2020. július 30., 21:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom