• Szexuális együttlét közben szívelégtelenség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő/doktor úr! Semmi szívpanaszom nem volt eddig, habár a családban örökletes a cukorbetegség például, de engem eddig nem érintett. A párommal való legutóbbi szeretkezésünk közben úgy éreztem félrever a szívem, és nagyon megijedtünk mindketten. Azután is éreztem még, hogy valami nagyon nincs rendben, és azt, ahogyan keményen (nem gyorsan, csak keményen) ver a szívem. Mitől lehetett? Figyelnem kéne, ez valami jel? Milyen rizikófaktorok vannak amiket kerüljek? Köszönöm előre is a választ!

        Dr. Molnár Dóra válasza a Ritmuszavar? témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a panaszai háttere nem megmondható vizsgálat nélkül. Lehet ritmuszavar is az ok, de még ez sem megállapítható pontosan. EKG, fizikális vizsgálat kellene első sorban, az eredmény birtokában lehet a továbbiakról dönteni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. április 16., 10:26; Megválaszolva: 2020. április 19., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom