• Egészség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, elmúlt 1 hónapban furcsa tünetet észleltem magamon , nem tudom meg fogalmazni érthetően de megpróbálom. Keddi napon tetőn dolgozva meg pihentem, kicsit leültem felállva hirtelen szédülés kopt el mellkas csiklandozó érzessél , furcsa mintha majdnem eszmélet vesztés szélén járnák, ez körülbelül 5 percig tartót el is múlt , szerencsére azóta nem tapasztaltam. De egy furcsa tünet együttes azóta ,van hogy a napi tevékenységemben is hátráltat, megpróbálom leírni olyan érzés ha hajolok vagy álok néha elkap munka közben , egy levegő lenyelés késztetetés, mellkas frusztráció nem fájó de zavaró ,kisebb hasi fájdalom kezemet a málhásam környékére kell emelnem. Körülbelül 4-5 alkalommal már előfordul vérnyomásom ingadozó van hogy 100:60 84 vagy 140:80 90v ez akté érték között mozog de inkább az első tartomány felé húz .Elmente egy EKG vizsgálatra ezt csatolnám is, hogy segítséget kérjek a kielemzésre, 1 hete próbálok bejutni a házi orvoshoz de annyi beteg van sajnos hogy nem tudok. Epikrizis:Si8nus r.Bal dev.V 1-2 rSr kompl. Előre is köszönettel.

        Dr. Molnár Dóra válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! A fenti EKG nem ad magyarázatot a panaszaira. 24 órás EKG monitorozással tünet alatti EKG készülhetne, ez segíthetne eldönteni van -e ritmuszavar ilyenkor. Természetesen részletes kardiológiai vizsgálat indokolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. március 04., 17:50; Megválaszolva: 2020. március 12., 22:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.