• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mitralis prolapsusom van, ezáltal Extrasystole ütések látszódnak a 24 órás EKGn. Az orvos NEBILET gyógyszer szedését javasolta (felet/nap), melynek betegtájékoztatójában az szerepel, hogy ne szedje 60as pulzus alatt. Nekem, valószínű a mozgás miatt átlagban 48 a pulzusom. Éjszaka van, hogy 33, nappal általában 48-52. Beszedhető a gyógyszer, avagy nem tanácsos ?

        Dr. Molnár Dóra válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező, Önnek igaza van ez a gyógyszer nem javasolt ilyen alacsony pulzus esetén, de a további teendőket konzultálja meg a felíró orvossal mindenképpen. (Van olyan eset, amikor az extraszisztolékkal együtt a percenkénti szívdobbanás 60-70, de pont az extraszisztolék miatt csuklónál esetleg csak 30- 40 ütés érzékelhető. Nem tudom, nem erről van-e szó.) Üdvözlettel: Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. december 03., 07:27; Megválaszolva: 2019. december 07., 17:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.