• Béta blokkolók

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Nebibeta 5 mg tablettát szedek szapora pulzusra. 2 hete hörgőgyulladásom van, túl vagyok antibiotikum kúrán,de sajnos nehézlégzés és köhögés miatt ventolint kell alkalmanként használnom, illetve átmenetileg kaptam foster inhalátort is. Azt olvasom, hogy nem lehet béta blokkolókkal együtt fújni a fostert. Máshol meg olyat hallottam, hogy a legmegbízhatóbb a nebilet a tüdőbetegségekben, akiknek kombinálni kell ezeket a gyógyszereket. Doktornő, mi az igazság? Alkalmazhatom ( remélhetőleg pár hétre)a nebibetával együtt? Köszönettel: Erika

        Dr. Molnár Dóra válasza a szapora pulzus gyógyszere és hörgőgyulladás témában

        Kedves Kérdező! Sajnos konkrét gyógyszerszedési tanácsot vizsgálat nélkül nem adhatok. Az Önt ismerő kezelőorvossal kell ezt részletesen megbeszélnie. Az Ön által szedett hatóanyagú pulzus csökkentő szert azonban jól tolerálják általában a tüdőbetegek. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. október 09., 22:26; Megválaszolva: 2019. október 10., 17:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        22 eves srac vagyok aki szorongos es panikbeteg. Olyan 3 eve volt az elso panikrohamom focimeccs kozben. Akkor kivizsgaltak szervileg mindenhogyan(EKG, sziv Ultrahang, tüdő rontgen.. Stb. De nem talaltak semmit. Aztan jott a depresszio. Felszedtem 15 kilot...