• ingadozó vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Nagyon szépen köszönöm válaszát! Sajnos a hajnali-reggeli magas vérnyomás/160-190 hgmm között/ és fejfájás továbbra is megnehezíti napjaimat. A nap folyamán javul a helyzet a vérnyomásom este nagyrészt a normál határérték között van. Válaszában Doktornő más terápiás lehetőséget is megemlített. Ha lehetséges tájékoztatna erről? Segítségét előre is megköszönve, várom válaszát! Megjegyzés: A Syncumart 16 évvel ezelőtt lezajlott alsó végtagi mélyvénás trombózis után kezdtem el szedni, mivel haemostaseológiai vizsálatok alapján homozigóta FV-Leiden mutatio igazolódott. Az L-thyroxint pajzsmirigy alulműködés miatt szedem, ugyanis az elmult évben pajzsmirigy túlműködés miatt radiojod kezelést / J 131 Nátrium-jodid 350 MBq/ kaptam. Üdvözlettel: Apáti Gyuláné

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Ezen a fórumon konkrét gyógyszeres javaslatot vizsgálat hiányában nem tudok adni. Kardiológiai szakrendelés felkeresése javasolt a további kezelés beállítása céljából. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. szeptember 23., 12:55; Megválaszolva: 2019. október 01., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.