• Szívritmuszavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem ! 3 napja elkezdet a szìvem be remegni akkor este kb 2óràn àt tartot ,azòta van hogy 1óra alatt 1* teszi ezt de van olyan is hogy 1óra alatt 4* meg olyan is van hogy 2óràig nem .De azóta mindennap ez van vàrom h egyàtalàn ne legyen ilyen de sajnos azõta is ..., mikor ez történik olyam ilyeztö érzés mintha hullàmvasuton mennék és a gyomrom helyet a szìvemben érzem azt a fura érzést és ìgy be remeg a szìvem a baràtn9m is meg halgatta rà tette a fülét a mekasomra és ö is mondta hogy normàlisan vert a szivem es egyszer csak ""gyorsan sokat"( az ô szavaival idézve) ...de nekem olyan mintha be remegne, mikor ez történik 1-2 màsodpercig tart . nagyon nem tudom magam ki pihenni rendesen évek òta ha el alszok is vizelni fel kelek legalabb 3* meg vagy 4*hogy a takarot magamra tegyem vagy meg nezem mennyi az idö stb van hogy 15* kelek fel a kb 8òràs alvàsból . maga szerint ez lehet csak azért van mert nem alszom ki magam rendesen vagy ez màr lehetséges valami szivbetegség jele??? Kérem ne csak az legyen a vàlasza hogy mennyek el orvoshoz sajnos most nincs munkahelyem es ez àltal nincs tbém fizetve se szóval ha kérhetem próbàljon meg a tüneteimbôl ki következtetni valamire . vàlaszàt elöre is köszönöm

        Dr. Molnár Dóra válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! A kialvatlanság valóban sok tünetet okozhat, de indokolt egy részletes kardiológiai vizsgálat a panaszok alapján. Amíg ezt meg tudja valósítani, addig magnézium készítmény megpróbálható alkalmazási előírás szerinti adagolással. Állapotromlás esetén sürgősségi ellátás igénybe vétele javasolt, ilyenkor helyben biztosan nem kell fizetni. Fontos lenne rendezni a biztosítási jogviszonyt. Az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére való jogosultság a biztosítási jogviszony megszűnését követően még további 45 napig fennmarad, ezen időszak alatt tehát még nem kötelezett az egészségügyi szolgáltatási járulék megfizetésére.2019-ben 7500 forint az egyénileg fizetendő TB járulék összeg havonta. Adóhatósághoz kell bemenni ennek intézésére. A munkanélküliek kérhetik, ha nincs semmilyen jövedelmük, hogy alanyi jogon mentesüljenek a megfizetése alól. Intézni a szociális osztályokon lehet a megfelelő nyomtatvány kitöltésével. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. szeptember 19., 22:46; Megválaszolva: 2019. szeptember 22., 16:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: