• Szívinfarktus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 napja szúr a szívem néha 5-10 mp-ig, illetve tegnap óta a bal kezem is kicsit faj. Ezenfelül 1 hete megfaztam. Ez a szúró érzés lehet a megfázástól vagy kellene szivinfarktus miatt aggódnom? Vérnyomásom nem magas. Válaszát köszönöm!

        Dr. Molnár Dóra válasza a szív témában

        Kedves Kérdező, ezek a panaszok szerencsére nem szívinfarktus tünetei. De ha nem szűnik, vagy romlik a fájdalom akkor indokolt az orvosi ellátás igénybevétele, hiszen más betegégek is állhatnak a háttérben. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 27., 15:47; Megválaszolva: 2019. május 02., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: