szívpropléma?

Tiszteletem! Kb 1 hete naponta többször szúr a bal mellkasomba inkább szúrkáló fájdalom, este fekve is előjön.esténként pedig van hogy 100-110 a pulzusom máskor pedig 52-57között. ekgm jó annyit tudok.Ön szerint szív eredetű a panaszom? idegesít a pulzus is.Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szimuly Sándor válasza szív témában

Kedves Levélíró!

A panaszai nem típusos panaszok, ettől függetlenül kivizsgálás nélkül nem szabad legyinteni rá. Nem írta, hogy a panaszai terhelésre jelentkeznek, vagy attól függetlenül, mennyi ideig tart a panasz, bizonyos mozdulatokra jelentkezik, ill. összefügg-e azokkal, mi az, amitől megszűnik, ezek mind fontos kérdések. Ezenkívül egy fizikális vizsgálat is hasznos lenne, ezért javasolnám háziorvos felkeresését, aki a kérdések megválaszolása és a vizsgálat után edönti, hogy további vizsgálatok (labor, kardiológia) szükségesek-e.

Üdv:

Kérdés: 2014. október 13., 09:55; Megválaszolva: 2014. október 14., 13:40
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szívinfarktus?
3 napja szúr a szívem néha 5-10 mp-ig, illetve tegnap óta a bal kezem is kicsit faj. Ezenfelül 1 hete megfaztam. Ez a szúró érzés lehet a...
Vérnyomás probléma
19 éves vagyok, körülbelül 3 éve jelentkeztek vérnyomás problémáim. Sokszor magas a vérnyomásom, ilyenkor jelentkezik nehézlégzés, erőtlenség...
Mellkas röntgen lelet értelmezés
Tisztelt Dr. Bene Orsolya! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy 34 éves férjemnek mellkas röntgen lelete: "Tiszta tüdőmezők, rekeszek és...
mrtg.
Jó napot! Szeretnék érdeklődni, hogy mit jelent ez: "meredek állású, enyhén puerilis tipusú szív"? Előre is köszönöm!
MIt jelent az, hogy a bal kamra...
Kedves doktor úr/ doktor nő! Tegnap jártam röntgenen, 20 éves vagyok, most voltam elöször, mert háziorvos beutalót adott, virusfertözés miatti...