• Fogászati érzéstelenítés szívbetegség esetén

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 2018 június hónapban pitvarfibrillációt diagnosztizáltak nálam.Ezen kivűl magas vérnyomás , nyílt zugú glaukóma betegségem van. Az alábbi gyógyszereket szedem. Pradaxa 150 mg 2 x 1 kapszula Propafenon Al 300 mg 2 x 1 Bisoprol Sandoz napi 7,5 mg Plendil 2,5 mg 1 x 1 Nitromint retard 2,6 mg 2 x 2 Adexor Mr 35 2 x 1 Vidotin Comb 4/125 mg 1 x 1 Atoris 10 mg 1 x 1 Emozul 40 mg 1 x 1 Combigán szemcsepp 2 x 1 Taflatán szemcsepp 1 x 1 A propafenon tájékoztatójában olvastam, hogy helyi érzéstelenités esetén (lidocain) közöljem, hogy ezt a gyógyszert szedem. A fogorvosomtól kérdeztem, de csak annyi tájékoztatást adott, hogy kérdezzem meg a kardiológus szakorvostól, hogy a lidocain adrenalin nélkül adható e, vagy articain + adrenalin , vagy van e más érzéstelenitő amit kaphatók. Kérem szives válaszát, tisztelettel.

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Ilyen konkrét kérdésre beteg vizsgálat nélkül felelősséggel nem adhatok választ, az Önt ismerő kolléga bizonyára megteszi ezt. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. április 15., 16:12; Megválaszolva: 2019. április 16., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Ezek az értékek jók?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.