Tetoválás Syncumár szedése esetén

Tisztelt doktor úr/nő. Az lenne a kérdésem, hogy most nemrégen volt egy cardioversio beavatkozásom és syncumárt kell szednem napi két mg-ot. Ezen feltételekkel lehet számomra tetoválást csináltatni? Másfél éves koromban volt egy fallot tetralogiai műtétem. Nemtudom ez lehet zavaró tényező? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm. Réka.

Dr. Molnár Dóra válasza tetoválás témában

Kedves Kérdező, lehet, hogy antibiotikum profilaxis is kell, mindenképpen beszéljen a kardiológusával! Tisztelettel: Dr. MOlnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. február 01., 21:04 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 00:10
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Okozhat gondokat?
Tisztelt Szakértő! Fallot tetralógiával műtöttek kiskoromban, kb. 4 évesen pacemakert kaptam. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valami...
Ritmuszavar
Kék folt a lábon
Nagyon nekimentem a fa ágy sarkának nagyon fájt ,majd megkékült - 5 hónapja nem múlik el a helye , még mindig kék. Miért nem múlik el - hová...
Véleményezes!
Üdv! 3 hónapja volt egy Angina Pectorisom amit sürgősségi illetve kardiológiai kivizsgálás követett! Kardiológiai vizsgálat kóros eltérést nem...
Kardiológia
Tisztelt Doktornő! Van -e ok aggodalomra? A doktor úr azt mondta ,hogy nincs baj,de én aggódom,mert van egy kis elzáródás de a szívműtét után is...