• Tetoválás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur /hölgy Kettő hete csináltak egy tetoválást sokadik tetkom arra lettem figyelmes hogy ennyi idő után és apró helyeken a tetkon halvány piros rész maradt érdekes benne hogy nem faj nem érzékeny nem vörös piros és nem viszket. Fogalmam sincs mi lehet ilyen nem volt meg főleg hogy nem tudom miert 1-2helyen halvány piros

        Dr. Bodnár Edina válasza a tetoválás témában

        Valószínűleg fertőzéses eredetű a tünet. Kezelje Fucicort krémmel.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 25., 10:25; Megválaszolva: 2019. március 05., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: