Betegség után járó kedvezmény

Tisztelt Doktornő! Ezen betegségek után igénybe vehetek adókedvezményt? Scer.art.coron (3-ér) , St.p.inf.myoc.inferior (STEMI 2013) , St.p.RCA PCI (2BMS) St.p. rePCI et RCA (POBA) et PCI ad LAD (1BMS) , insuff. vantr.sin.cordis.min.gr.Tachycardia ventr. parox. (smVT) , St.p.impl.ICD artef. (MEDTRONIC Maximo II VR VVIICD) , Hypertonia.Kódolt diagn: I2520Régi szíizomelhalás, Z9550Koszorúérbe vagy helyére beépített implantátum jel, I4720 Kamrai Tachycardia, Z9500Ritmusszabályzóval élő személy.

Dr. Molnár Dóra válasza infarktus utáni állapot témában

Kedves Kérdező, amennyiben a fentiek miatt jelentősen korlátozott volt a fizikai terhelhetősége (gondolom így volt) , akkor arra az időszakra jár kedvezmény, amíg ez fennállt. Remélem, már jobban van! Kardiológusa ad igazolást, az adóbevallásnál lehet érvényesíttetni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 29., 10:53; Megválaszolva: 2016. január 29., 14:39
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kihagyó szívverés
Lábszárfekély.
Vérnyomás értéke
Elektrofiziológiai vizsgálat
Szívkatéter