vérzékeny beteg fogorvosi ellátása

Tisztelt dr. Molnár Dóra doktornő! Neurológiai javaslatra több év óta Plagrel 75 gyógyszert szedek és most szükségessé vált fogászati beavatkozás, foghúzás. A beavatkozáshoz szükséges-e a gyógyszer szedésének a leállítása, vagy egyébként mi a teendőm? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Molnár Dóra válasza vérrögösödés gátló gyógyszer és foghúzás témában

Kedves Kérdező, sajnos ennyi adatból nem tudom megmondani, hogy biztonságos-e néhány nap kihagyás, vagy szükséges-e rövidebb hatású vérrögösödés gátló injekció a kihagyás idejére átmenetileg. A gyógyszerre javaslatot kiadó szakorvossal kell a gyógyszer szedésének részleteit, így a beavatkozás esetén szükséges teendőket is megbeszélni. Tudnia kell, hogy van olyan fogorvos, aki egyszerűbb beavatkozásokat ennek a gyógyszernek a szedése mellett is elvégez. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 19., 06:40 ;Megválaszolva: 2016. január 19., 21:35
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Nyelőcső varicositas
Stent és jogosítvány
Lehet-e szívproblémám?
Mi lehet a baj?
Üdvözlöm. A júliusi vérképem: Húgysav: 426 Glükóz: 4.1 GOT: 97 GPT: 64 GGT: 666 Alkalikus foszfatáz: 168 Triglicerid: 10.8 Lymphocyta%:...
Mitralis prolapsus
Jó napot kívánok! 2009.-egy szív ultrahang vizsgálat (sport miatt) ,Mitrális prolapsust t állapított meg nálam! Jártam 5 évente ultrahangra, most...