NSVT. Ischaemias

A kérdésem, hogy Ischaemias gyanújánál használható alkalmanként az Erasilton? Egyébként panasz mentes vagyok, egy 24-órás Holternél vették észre a problémát.

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar témában

Kedves Kérdező, nem javaslom a kivizsgálás végéig a fenti gyógyszer szedését. Kardiológusát a kérdezze a további teendőkről, vizsgálat nélkül sajnos többet nem tudok mondani- fontos lenne a szív ultrahang és a terheléses EKG eredményeinek ismerete is. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 13., 14:07 ;Megválaszolva: 2016. január 14., 22:56
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Ritmuszavar, reflux
Kedves Doktornő! Több mint fél éve diagnosztizáltak ritmuszavarral, kamrai és pitvari extrákkal (24 órás holter alapján napi ütések 8%-a megy...
Ritmuszavar
Szívritmus zavar a semmiből?
Terhességi szívritmus zavar
Szokatlan EKG: aggódjak?