Pánikzavar vagy szívizom gyulladás?

Ezelőtt 3 évvel pánikzavart állapítottak meg nálam! Voltam szívultrahangon.Diagnózis: kéthegyű billentyű prolapsusa Laboreredményem kis mértékű gyulladást mutatott. Csináltak EKG-t ami kimutatta hogy valóban szívritmus zavarom van. Csináltak egy teljes kivizsgálást, de nem találtak "semmit", és azt írták a kórlapomra hogy pánikbeteg! 6 hónapon keresztül szedtem xanaxot, és citrolepant Egyáltalán nem voltam jobban ezektől a gyógyszerektől.Sőt... Aztán egy nap kiütések jöttek ki a kezeimen, és a lábaimon. Kijött az ügyeletes orvos, adott valamilyen injekciót rá, és egy hétig szednem kellett Augmentint A gyulladás csökkentő elszedése után teljesen megszüntek a panszaim. Két évig nem is volt semmi baj. Körülbelül egy hete arra riadtam fel, hogy össze -vissza kalpál a szívem, lezsibadt a bal kezem, a bal lábam, bele nyílalt a vállamba a fájdalom. Nem akartam orvost hívni, nehogy megint tele tömjenek nyugtatókkal... Egész este rosszul voltam. Másnap reggel vettem egy dalacint, azóta elszedtem és újra teljesen panaszmentes vagyok! Ez hogy lehetséges?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza ritmuszavar témában

Kedves Kérdező, vizsgálat nélkül diagnózis nem mondható. Sokféle probléma okozhat másodlagosan is szívritmuszavart, lehet, hogy ez a áll háttérben. Az antibiotikum szedése orvosi előírás és felügyelet nélkül nem tanácsos, mert többféle bajt is okozhat, és nem is biztos, hogy ez oldotta meg a problémáját. Érdemes lenne ismételt belgyógyászati-kardiológiai vizsgálat a tünetek okának tisztázására. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. május 14., 20:57; Megválaszolva: 2015. május 14., 23:56
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Covid 19 oltás
Kardiologia
Szív panaszok.
Holter eredmények