Aspirin Protect

Tisztelt Doktor/Nő, Úr! Kardiológiai szűrésen felmerült a pulmonális hipertónia betegség nálam. Semmilyen tünetem nincs, nem vagyok fáradékony, szédülős, ájulós, köhögős. Az ultrahang vizsgálat+EKG jelzett zörejt a jobb szívfél magasságában. A vizsgálatot végző orvos javasolta a további kivizsgálást. Természetesen, ez így helyes. Annyit szeretnék kérdezni, hogy preventív célzattal javasolják-e az Aspirin Protect szedését. Semmilyen gyógyszert nem szedek, allergiás sem vagyok semmire. Válaszukat megköszönve, üdv: Andrea

Dr. Molnár Dóra válasza kardiológiai szűrés témában

Kedves Kérdező! Erre a problémára nem jelent megoldást a fenti gyógyszer. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. augusztus 15., 15:28; Megválaszolva: 2014. augusztus 17., 13:14
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Pulzus és vérnyomás
Melléütés, Pitvarfibrilláció
Tisztelt Dr Molnár Dóra. Elnezest ha egy kicsit hosszú lesz a történetem de eléggé meghurcolt az élet az elmúlt időszakban. A történetem még...
Holter EKG eredmények értelmezése
Tisztelt Doktornő! Jelenleg 27 éves vagyok, közepesen stresszes ülő munkát végzek. Heti 2-3 alkalommal járok sportolni az étrendemet pedig...
Állandó reggeli hasmenés
Tisztelt Doktor Nő! A problémám a következő lenne: november elején voltam covidos , akkor az emésztő rendszeremet támadta meg, durva hasmenés...
Emelkedett pulmonalis nyomás
Tisztelt Doktor Nő! Korábbi években részt vettem komplett manager szűrésen, ott a szívultrahangon minden rendben volt. Most ultrahangvizsgálatokon...