Ritmuszavarom van naponta többször is

Amikor az eredmények meglettek olyan izgatott voltam hogy már nem emlékszem mit mondott a Drnő magyarul ezekre az eredményekre. Mitrális prolapsus syndroma, MIgard I, TI gard I, Sinus tachycardia.enyhe pitvari és kamrai ectopia.TSH 3, 58,.Bisoprololt 1, 25 öt szedek. A vérnyomásom 110/70 ált. a pulzus 70-80 között de a vérnyomásmérő 10-ből 5. ször jelzi a ritmuszavart.Naponta 4-5 ször erősebben érzem hogy kihagy melegség szalad a gyomromba gyenge leszek és csak sohajtozom kb 1/2 óráig. A véreredményem jó. Tényleg csak a türelem marad az elviseléséhez, 47évesen.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a ritmuszavar témában

Kedves Kérdező! Az extraszisztolék, amelyeket Ön érez, gyakran nem igényelnek speciális kezelést. lehetséges, hogy a változókorba lépés is rontja a közérzetét, de ez el fog múlni. A szívultrahang lelet egy enyhe billentyű zárási hibát mutat, ezzel sincs teendő. Ha a ritmuseltérések zavarják, szükség esetén a gyógyszeren majd lehet módosítani, de ezt a kezelőorvossal kell megbeszélni. Recept nélkül kapható Q10 készítmény illetve Magnézium tartalmú készítmény is enyhítheti a tüneteket, az alkalmazási előírás utasítása szerint szedje. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. május 06., 19:56; Megválaszolva: 2014. május 09., 15:25
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasrontgen
Volt pánikos
Extra dobbanások
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés