Éles, nyilalló szívfájdalom

Tisztelt Dokrornő, Doktorúr! A múltkori kérdésem óta a negatív T-k miatt elküldtek terheléses EKG-ra, minden rendben volt, nem mutattak ki semmiféle eltérést. Viszont az utóbbi időben néha éles hirtelen fájdalmat érzek szívtájékon, olyan élesen nyilall bele a fájdalom, hogy a lélegzetem eláll, de rögtön múlik is el. Ha az ultrahang és EKG szerint a szivemmel minden rendben van, akkor ezt mi okozhatja? Ülőmunkát végzek, a hátam szokott fájni, többnyire nyillaló/szúró jellegű fájdalom, lapocka tájékon, néha a jobb, néha a bal oldalon, van, hogy a karom is fáj. Lehet ez mégiscsak szív eredetű? Érdemes még valami vizsgálatot végeztetnem? köszönettel,

Dr. Molnár Dóra válasza szúró mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező, mint leírja, a háti fájdalom is nyilalló jellegű, ülő munkát végez, a panaszok inkább gerinc eredetűek. Reumatológiai rendelés felkeresése javasolt a gerinc állapotának tisztázására, majd megfelelő gyógytorna végzése ajánlott. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Megválaszolva: 2013. szeptember 22.

Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek

Érdemes orvoshoz fordulni ?
Tisztelt Doktornő! A mai napon munka közben (nem fizikai munka, csak szimplán sétáltam) egy hirtelen erős szúrást éreztem a mellkasom bal oldalán a szivemnél...
Szívfájdalom
Tisztelt doktor úr, doktor nő! A következő problémával fordulok önhöz. Nagyon sokszor fáj a szívem vagy a környéke. Általában erősen belenyilal, éles...
Mitrális insufficientia
Bal oldalon jelentkező bordák menti...
Negatív T hullám az EKG-n
K2 vitamin -trombofília
Üdvözletem! Genetikai vizsgálaton kiderült, hogy fokozott hajlamom van trombòzisra (VTE). A vizsgálatban a R506Q génváltozat kimutatásra került, ami...