Rheosolon + Concor szedhető-e együtt

Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! 25 éves sportos lány vagyok. 1 hónapja palpitiatio-s panaszaim miatt a kardiológus napi fél szem Concor 2.5 mg tablettát javasolt, amit azóta is szedek. Közben izületi gyulladás miatt az ortopédián Rhesolon 100 mg tablettából napi 3 db-t írtak fel. 2 napja szedem e utóbbi gyógyszert, viszont azóta nehéz légzést tapasztalok. Kérdésem az lenne, hogy a két gyógyszer egymás mellett szedésének van-e bármi ellenjavallata? Egy korábbi szorongásos állapot miatt napi 2x0, 25 mg-s Frontint is szedek, melyet most hagyok el, hétről hétre csökkentve az adagot. Válaszát előre is köszönöm szépen!

Dr. Molnár Dóra válasza gyógyszerek együttes szedése témában

Kedves Kérdező! A panasz lehet a Frontin adag csökkentésének eredménye is. Ha nem szűnik a panasz, családi orvos, vagy súlyosabb esetben ügyelet felkeresése indokolt. A Rheosolon egy erős gyulladáscsökkentő, kímélje az ízületeit, hogy lehetőleg nem kelljen ilyen gyógyszert használni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. október 23., 16:14; Megválaszolva: 2012. október 24., 18:03
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szexualis aktus torokfájdalom
Labor értékek elemzés
A kokaint vagy más drogot tovább...
Hasfájást, Szédülés, Ájulás
Bal kar fájdalom